الخميس، 5 أبريل 2012
المقادير
- 2كوب دقيق
- ربع كوب سمن
- نصف ملعقة ملح
- ملعقة سكر صغيرة
- قليل من الماء للعجن
نضع كل المقادير ونضيف الماء قليلاً .. قليلاً
لحد ما تلم معايا العجينة
زيت للتحمير
نبدأ بفرد العجينة وتقطيعها بالشكل ده
وبعدين نقدر نحشيها كده باللحم المفروم زي كده او اي انواع جبن او خضار حسب الرغبة
دلوقتي نقفل العجينة بالشكل اللي يشبه شكل قفل القطايف
تبرم اطرفها بهذا الشكل
وده الشكل النهائي وبالهنا والشفا
التسميات:
المعجنات
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
clock
موضوعات الموقع
المتابعون
قائمة المدونات الإلكترونية
On Line
أنتي الزائرة رقم
Blog Archive
- 2013 (1)
-
2012
(18)
- سبتمبر(2)
- يوليو(1)
- يونيو(1)
-
أبريل(14)
- الفيشار بالعسل
- الكانيلوني
- حلويات الدميندوو
- كيك جوز الهند
- تورتة عروسة من مطبخي
- كيك شيكولاتة وطعم البرتقال
- ايس كريم بالكريمة والشيكولاتة
- بارفية بالفانيلا والشيكولاتة
- دجاااااااااااااااااج بروست البيك
- بيتزا من مطبخي بالصور
- سمبوسك بيتي .. بالصور
- الحوواااااااااااااووشي المصري من مطبخي بالصور
- الأرز طويل الحبة مع اللحم .. من مطبخي
- كلي احلى كفتة مشوية على الفحم .. من مطبخي
يتم التشغيل بواسطة Blogger.
0 التعليقات:
إرسال تعليق