الخميس، 5 أبريل 2012
الحوواشي المصري من مطبخي
طبعا بموت فيه ومش بحب اشتريه خالص من بره
المقادير:
- نص كيلو لحم مفروم
- بصلة متوسطة الحجم
- 1 حبة طماطم مبشورة
- ملح وفلفل وبهارات واي بهارات تحبيها ضيفيها
- 100 جرام ليه ضاني .. ولو مش بتحبي طعمها استبدليها بحتة دهن عادي
- ارغفة عيش بلدي
- ورق ابيض للف
- زيت لدهن الخبر
الطريقة :
توضع هذه الخلطة الي اللحمة وتقلب جيدا
افتحي الخبز البلدي وضيفي فيه قطعة صغيرة وافرديها بداخلة بالضغط من اعلى الرغيف
ادهني بالزيت الرغيف من اعلى ومن اسقل
ويلا بقى لفيه بالورق الابيض وع الفرن حوالي نص ساعة
وده شكله لما خرج م الفرن
وشوية طرشي بلدي واديها بقى ..
مش قادرة ااقولكم مشطشط ومقرمش قد ايه ؟؟
وصحتين وهنا عليكم
تعالوا كلوا
التسميات:
المحبشات المصرية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
clock
موضوعات الموقع
المتابعون
قائمة المدونات الإلكترونية
On Line
أنتي الزائرة رقم
Blog Archive
- 2013 (1)
-
2012
(18)
- سبتمبر(2)
- يوليو(1)
- يونيو(1)
-
أبريل(14)
- الفيشار بالعسل
- الكانيلوني
- حلويات الدميندوو
- كيك جوز الهند
- تورتة عروسة من مطبخي
- كيك شيكولاتة وطعم البرتقال
- ايس كريم بالكريمة والشيكولاتة
- بارفية بالفانيلا والشيكولاتة
- دجاااااااااااااااااج بروست البيك
- بيتزا من مطبخي بالصور
- سمبوسك بيتي .. بالصور
- الحوواااااااااااااووشي المصري من مطبخي بالصور
- الأرز طويل الحبة مع اللحم .. من مطبخي
- كلي احلى كفتة مشوية على الفحم .. من مطبخي
يتم التشغيل بواسطة Blogger.
0 التعليقات:
إرسال تعليق