الخميس، 5 أبريل 2012


الحوواشي المصري من مطبخي
طبعا بموت فيه ومش بحب اشتريه خالص من بره 

المقادير:
- نص كيلو لحم مفروم 
- بصلة متوسطة الحجم 
- فلفل رومي او حار حسب الرغبة 
- 1 حبة طماطم مبشورة 
- ملح وفلفل وبهارات واي بهارات تحبيها ضيفيها 
- 100 جرام ليه ضاني .. ولو مش بتحبي طعمها استبدليها بحتة دهن عادي
- ارغفة عيش بلدي
- ورق ابيض للف 
- زيت لدهن الخبر

الطريقة :
تفرم البصلة مع الفلفل والطماطم والتوابل والدهن 
توضع هذه الخلطة الي اللحمة وتقلب جيدا 
افتحي الخبز البلدي وضيفي فيه قطعة صغيرة وافرديها بداخلة بالضغط من اعلى الرغيف 
ادهني بالزيت الرغيف من اعلى ومن اسقل 
ويلا بقى لفيه بالورق الابيض وع الفرن حوالي نص ساعة 
وده شكله لما خرج م الفرن 

الوقتي بقى حبة بطاااااااطس محمرة 
وشوية طرشي بلدي واديها بقى ..

مش قادرة ااقولكم مشطشط ومقرمش قد ايه ؟؟
وصحتين وهنا عليكم 
تعالوا كلوا 

0 التعليقات:

clock

المتابعون

قائمة المدونات الإلكترونية

On Line

أنتي الزائرة رقم

يتم التشغيل بواسطة Blogger.