الأربعاء، 18 أبريل 2012
نصف كوب من الذره الخاصه بالفيشار
معلقتين عسل نحل
نصف كوب من السكر
عصير نصف ليمونه
معلقه زبده
الطريقة:
هنعمل الفيشار بالطريقه المعتاده بتاعتنا وطبعا من غير ملح المره دى عشان طبقه الكراميل وبعد منعمل الفيشار هنركنه على جنب وفى حله كبيره هحط السكر مع العسل مع الزبده مع عصير الليمون وهقلب كويس على نار هاديه لحد ما لون الكراميل ياخد اللون الدهبى الجميل واهم حاجه نقلب بمعلقه خشب عشان الكراميل مش يحل مننا او يفك ويخرز بعد كده هحط الفيشار واقلب كويس لحد مايتغلف كله بالكراميل واجهز ورقه زبده او صينيه وافرد عليها الفيشار لحد مطبقه الكراميل تتماسك وبكده يكون جاهز على الاكل على طول وبالهنا والشفا يارب الشيف ايمن العطار

0 التعليقات:

clock

المتابعون

قائمة المدونات الإلكترونية

On Line

أنتي الزائرة رقم

يتم التشغيل بواسطة Blogger.