الأربعاء، 18 أبريل 2012
معلقتين عسل نحل
نصف كوب من السكر
عصير نصف ليمونه
معلقه زبده
الطريقة:
هنعمل الفيشار بالطريقه المعتاده بتاعتنا وطبعا من غير ملح المره دى عشان طبقه الكراميل وبعد منعمل الفيشار هنركنه على جنب وفى حله كبيره هحط السكر مع العسل مع الزبده مع عصير الليمون وهقلب كويس على نار هاديه لحد ما لون الكراميل ياخد اللون الدهبى الجميل واهم حاجه نقلب بمعلقه خشب عشان الكراميل مش يحل مننا او يفك ويخرز بعد كده هحط الفيشار واقلب كويس لحد مايتغلف كله بالكراميل واجهز ورقه زبده او صينيه وافرد عليها الفيشار لحد مطبقه الكراميل تتماسك وبكده يكون جاهز على الاكل على طول وبالهنا والشفا يارب الشيف ايمن العطار
التسميات:
نقنقة
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
clock
موضوعات الموقع
المتابعون
قائمة المدونات الإلكترونية
On Line
أنتي الزائرة رقم
Blog Archive
- 2013 (1)
-
2012
(18)
- سبتمبر(2)
- يوليو(1)
- يونيو(1)
-
أبريل(14)
- الفيشار بالعسل
- الكانيلوني
- حلويات الدميندوو
- كيك جوز الهند
- تورتة عروسة من مطبخي
- كيك شيكولاتة وطعم البرتقال
- ايس كريم بالكريمة والشيكولاتة
- بارفية بالفانيلا والشيكولاتة
- دجاااااااااااااااااج بروست البيك
- بيتزا من مطبخي بالصور
- سمبوسك بيتي .. بالصور
- الحوواااااااااااااووشي المصري من مطبخي بالصور
- الأرز طويل الحبة مع اللحم .. من مطبخي
- كلي احلى كفتة مشوية على الفحم .. من مطبخي
يتم التشغيل بواسطة Blogger.
0 التعليقات:
إرسال تعليق