الخميس، 5 أبريل 2012
عزوزااااااااااااااتي الغاليات
تعالي شوفي المقادير معايا
مقادير الحشووو
مقادير العجينة
طريقة العمل تابعي الصور
ما تنسييييييييش بقى تسبيها تخمر شوية قيمة نص ساعة كدة
وده بقى الشكل النهااااااااااااائي
اتمنى تعجبكم
على فكرة النص كيلو بيعمل من 3 الى اربع صواني
حسب حجم الصينية بتاعتك
والف هنا وشفاااااااااااااااااااا
تعالي شوفي المقادير معايا
مقادير الحشووو
مقادير العجينة
طريقة العمل تابعي الصور
ما تنسييييييييش بقى تسبيها تخمر شوية قيمة نص ساعة كدة
وده بقى الشكل النهااااااااااااائي
اتمنى تعجبكم
على فكرة النص كيلو بيعمل من 3 الى اربع صواني
حسب حجم الصينية بتاعتك
والف هنا وشفاااااااااااااااااااا
التسميات:
المعجنات
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
clock
موضوعات الموقع
المتابعون
قائمة المدونات الإلكترونية
On Line
أنتي الزائرة رقم
Blog Archive
- 2013 (1)
-
2012
(18)
- سبتمبر(2)
- يوليو(1)
- يونيو(1)
-
أبريل(14)
- الفيشار بالعسل
- الكانيلوني
- حلويات الدميندوو
- كيك جوز الهند
- تورتة عروسة من مطبخي
- كيك شيكولاتة وطعم البرتقال
- ايس كريم بالكريمة والشيكولاتة
- بارفية بالفانيلا والشيكولاتة
- دجاااااااااااااااااج بروست البيك
- بيتزا من مطبخي بالصور
- سمبوسك بيتي .. بالصور
- الحوواااااااااااااووشي المصري من مطبخي بالصور
- الأرز طويل الحبة مع اللحم .. من مطبخي
- كلي احلى كفتة مشوية على الفحم .. من مطبخي
يتم التشغيل بواسطة Blogger.
1 التعليقات:
يابتساتك يانور تسلم الايادي بجد جعت علي شكلها ههههههههههههههههههههههههه
إرسال تعليق